Search

Midzomerrondrit

Rond de langste dag van het jaar organiseert ViaVie Welzijn opnieuw de jaarlijkse Midzomerrondrit. Dit keer in samenwerking met de Rotaryclub Bathmen-de Schipbeek.

De rondrit start aan het begin van de avond, op donderdagavond 20 juni. De tocht is bedoeld mensen uit Holten die voor vervoer afhankelijk zijn van anderen of die zelf niet goed meer durven te autorijden.

De rondrit is ongeveer 50 kilometer lang en leidt door het mooie buitengebied van Holten en Nijverdal.
Onderweg is er een koffiepauze bij de familie Krikkink. De avond wordt afgesloten met een drankje bij kampeerboerderij ‘de Elshof’. Bij de pauzeplaatsen kan gebruik worden gemaakt van het toilet.

Deelnemers worden door een vrijwilliger van huis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Omdat er ook een rolstoelbus meerijdt, kunnen er enkele vaste rolstoelgebruikers mee.

De kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon. De eerste auto zal rond 17.00 uur vanuit Holten vertrekken. Deelnemers krijgen persoonlijk bericht over wie hen ophaalt en hoe laat.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 29 mei op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bij ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55. Graag bij aanmelding aangeven of er gebruik wordt gemaakt van een (inklapbare) rolstoel of rollator. En: meld u op tijd aan want vol=vol!

LET OP: aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Datum

jun 20 2024

Tijd

17:00 - 21:30

Kosten

€10.00

Locatie

Centrum Holten
Smidsbelt, Holten