Muziek vol herinneringen

Op zaterdagmiddag 12 november a.s. wordt in samenwerking met de Rabobank, Gemeente Holten, Parkgebouw en ViaVie Welzijn een muzikale middag georganiseerd bij museumboerderij De Pothaar in Bathmen.

Aanleiding is de gebakjesactie in de week van de eenzaamheid. Met als thema ‘minder alleen, meer met elkaar’ werd besloten een gezellige vervolgactiviteit te organiseren.

Tijdens deze middag worden verschillende herinneringen opgehaald vanaf de jaren ’50 zoals ‘rondom huis en haard, de schooltijd, opvoeding, speelgoed, uitgaan, muziek’ etc. Er is zoveel veranderd de afgelopen 70 jaar dat we nu bijna niet meer kunnen voorstellen hoe het leven eruit zou zien zonder elektrische tijd of dat we op kolen zouden moeten stoken. Of dat water niet uit de kraan komt maar opgepompt moet worden.

De thema’s zullen op interactieve wijze worden besproken waarbij input vanuit zaal een mooie toevoeging zal zijn. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band ‘Niks meer an doen’ uit Dijkerhoek.

Er zijn nog wat plaatsen vrij dus geef u snel op bij ViaVie Welzijn in Holten door te bellen met 0548 36 27 55 op werkdagen tussen 9 en 12 uur. Deelname is gratis.

In Rijssen wordt op 21 februari een muzikale middag in het Parkgebouw georganiseerd met medewerking van Anne Knappstein. Opgeven kan voor beide activiteiten tot 10 november a.s. Heeft u vragen over de middag dan kunt u contact opnemen met Anke Veltkamp bereikbaar op 06- 457 31 388.

Datum

nov 12 2022
Expired!

Tijd

14:30 - 17:00

Locatie

De Pothaar
De Pothaar, Bathmen