Theatercollege voor vrijwilligers

‘De omgeving van de mens is de medemens’, dichtte Jules Deelder. En niets is minder waar. Het is de kern van het theatercollege ‘Negen open deuren’ van Jaap Vriend, die hij maakte in samenwerking met de Vrijwilligersacademie Amsterdam.

In dit interactieve, leerzame maar vooral leuke college met daarin veel persoonlijk lief en leed, neemt Jaap je mee langs negen open deuren, die “alleen nog even ingetrapt hoeven worden”. Ze staan symbool voor 9 communicatielessen zoals grenzen stellen, nee zeggen (nee!) en luisteren (wat zeg je?), die bij het doen van vrijwilligerswerk uitstekend van pas komen.

Jaap Vriend geeft op theatrale wijze een frisse blik op hoe wij met elkaar communiceren, in welke rol we dat doen en welke grenzen we daarbij stellen.

Speciaal voor vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Rijssen-Holten!

Of je nu in de sport actief bent. Een 1 op 1 maatje bent. Bij een zorg- of welzijnsinstelling met deelnemers of cliënten werkt. Als vrijwilligers lopen we allemaal wel eens tegen onduidelijkheid aan t.a.v. onze rol, onze verwachtingen, onze grenzen. Herken jij dit? Meld je dan HIER gratis aan!

Enkele recensies over het stuk:

“Jaap doet precies wat hij belooft: de inhoud van het theatercollege is voor iedereen herkenbaar. Onze vrijwilligers heeft het stof tot nadenken gegeven, over zowel privé- als werksituaties. En vooral was het leuk!”

“Een prachtige mix van hele zinnige informatie over het onderwerp, stand-up comedy en interactie tussen deelnemers. Heel erg boeiend, vanwege o.a. de mooie voorbeelden en de humor; plezierig om aan mee te doen!”

Datum

jun 08 2023

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

Kulturhus Holten
Smidsbelt 6, 7451 BL Holten