Yoga

Wat is aplomb yoga?

Aplomb yoga versterkt je interne stabiliteit. Dit fungeert als een anker voor lichaam en geest. Het stelt je in staat om de controle los te laten zonder je sturing te verliezen.

Het is een rustige vorm van yoga; komt uit de basis Hatha-yoga. De oefeningen zijn dan ook voor iedereen toegankelijk; jong, oud, veel of weinig/geen ervaring.

De verankering en integratie van lichaam en geest versterkt niet alleen jouw vitaliteit en mindfulness, maar ook je creativiteit.

Door vanuit dit dragende midden de yoga-houdingen op te bouwen, ervaar je de essentie van yoga; de diepe stilte en het openen van binnenuit.

De lessen van Nicole

Tijdens mijn yogalessen komen uiteenlopende oefeningen uit verschillende disciplines of stijlen aan bod. De basis hiervoor zijn Aplomb-yoga en Hatha yoga.

De yogales bestaat uit vloeiende bewegingen en een wisselwerking tussen activiteit en innerlijke rust; waarbij de adem de verbinding vormt.

De oefeningen worden uitgevoerd met aandacht en concentratie op de ademhaling, waardoor je wordt gestimuleerd dagelijkse besognes even los te laten.

Subtiele en uitdagende oefeningen, klassieke hatha-yoga-asana’s, ademhalingsoefeningen en meditatieve aandacht. 

Meer info

Wil je meer weten van Yogastudio Nicole? Kijk dan op haar website.

Wil je een proefles meedoen? Neem dan contact op met Nicole via haar mail of geef een belletje: 06 43 77 47 75.

Datum

mrt 29 2023
Expired!

Tijd

10:45 - 11:45

Kosten

€113.75

Locatie

Kulturhus Holten
Smidsbelt 6, 7451 BL Holten