Hemelvaartsfietstocht

Het blijft traditie, ook dit seizoen kun je op Hemelvaartsdag, op donderdag 26 mei weer dauwtrappen via het tiener- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn. En dit jaar in samenwerking met Tastoe in Holten!

Ook dit jaar zet Sijtze Meinsma de route weer uit, die start bij jongerencentrum ‘Hole-10’. Sijtze weet ieder jaar weer een prachtige route te maken van ongeveer 45 kilometer die langs de mooiste plekjes zal gaan.

Onderweg staan er een tweetal posten bemand door de jongeren van het tiener- en jongerenwerk, waar je even kunt genieten van een kopje koffie en een lekker broodje, verzorgt door Tastoe.

Natuurlijk hopen we op een heerlijk zonnige dag, maar weer of geen weer, de fietstocht gaat altijd door! Als afsluiting kan er nog een drankje genuttigd worden op het terras (of binnen) bij Tastoe.

De fietstocht zal tussen 7.30 en 9.00 uur starten vanaf jongerencentrum ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 te Holten. De kosten voor de fietstocht bedragen € 7,50 voor volwassenen en € 6,- voor iedereen tot 16 jaar. Dit is inclusief koffie/thee/ranja en broodjes.

De opbrengsten van de fietstocht komen ten goede aan het tiener- en jongerenwerk. Op dit moment zijn de jongerenwerkers in gesprek met de meewerkende jongeren om een mooie bestemming te vinden voor (spel)materiaal of een activiteit op het jongerencentrum. 

In verband met de voorbereidingen wil de organisatie in ieder geval graag van te voren weten hoeveel mensen zij kunnen verwachten bij de fietstocht, en vraagt daarom graag van te voren op te geven. Dit kan bij ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl. Voor meer informatie kan er ook gekeken worden op www.viaviewelzijn.nl.