Vacature Oekraïens vluchtelingenwerk

ViaVie Welzijn is een brede welzijnsorganisatie voor alle leeftijden in de gemeente Rijssen-Holten. Onze dienstverlening is breed en gericht op het versterken van de samenleving. Van taalondersteuning bij kleuters tot begeleiding van statushouders en van een jongerencentrum tot buurthuiskamers voor senioren. Wij bedienen iedereen in onze gemeente die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken, op wat voor manier dan ook. Dit doen wij met ons vertrouwde team van 20 personen onder het motto: “Samen zijn we aan zet voor een samenleving waar iedereen kan en mag meedoen!”

Door een tijdelijke opdracht rondom de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de
gemeente Rijssen-Holten, zoeken wij per direct een medewerker voor

de tijdelijke coördinatie & uitvoering van het Oekraïense vluchtelingenwerk

voor 16 uur per week

(met mogelijke uitloop naar 20 uur per week)

in eerste instantie tot en met juli 2022

Houd jij van pionieren? Ben je flexibel inzetbaar? Steek je graag praktisch de handen uit de mouwen en vind je het niet erg dat je in de ochtend nog niet weet wat de dag je zal brengen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een heel divers en enthousiast team dat zich midden in de samenleving begeeft. Als tijdelijke medewerker werk je nauw samen met een beroepskracht, stuur je meerdere vrijwilligers aan en zoek je de samenwerking met naaste collega’s en maatschappelijke partners in de gemeente.

Klik hier voor de uitgebreide vacature en contactgegevens.