De Noaberschapspagina

Wil jij namens jouw organisatie op deze pagina een bijdrage plaatsen die past  onder Noaberschap? Mail dan je tekst- en beeldmateriaal naar info@viaviewelzijn.nl. Hieronder vind je meer informatie over (het
aanleveren van) artikelen voor de noaberschapspagina.

 

Wanneer valt mijn artikel onder Noaberschap?

In jouw artikel staat het ‘Noaberschap’ voor inwoners uit Rijssen en Holten centraal. Dit betekent dat er oog voor elkaar is en dat men elkaar helpt waar dat nodig is. Door deze kracht kan de samenleving meer voor inwoners betekenen. ‘Noabers’ zetten in Rijssen-Holten samen de schouders eronder.

Met het oog op het aantal inzendingen en de inhoud, kan het zijn dat je bijdrage niet of in een volgende editie wordt geplaatst. Is dit het geval, dan krijgt je hierover bericht. 

 

Hoe en wanneer moet ik mijn artikel aanleveren?

Wij ontvangen het artikel graag uiterlijk een week voor publicatie via info@viaviewelzijn.nl. Omdat we de noaberschapspagina aantrekkelijk en leesbaar willen houden, vragen wij de artikel(en) niet langer te maken dan 300 woorden. Ook vragen wij bij elk bericht een rechtenvrije foto of afbeelding.

 

Wanneer verschijnt de Noaberschapspagina?

De noaberschapspagina verschijnt iedere laatste woensdag van de maand in de week van Rijssen, en iedere laatste vrijdag van de maand in de HoltenExtra. Met uitzondering van de maanden juli (zomerstop) en december (afwijkende publicatiedatum). 

 

Ik heb een vraag over de Noaberschapspagina 

Heb je een vraag over de noaberschapspagina of wilt je meer

informatie? Neem dan contact op via info@viaviewelzijn.nl.