Zoeken

Voorliggende dagvoorziening ‘de Paraplu’

De Paraplu is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan ontmoeting en/of een zinvolle daginvulling, samen met gelijkgestemden.

Je kunt bij ons terecht zonder een WMO-indicatie, waardoor iedereen welkom is. Bezoekers kunnen aangemeld worden door bijvoorbeeld de gemeente, maar ook rechtstreeks.

Voorwaarde voor het bezoek aan ons, is dat de deelnemers zichzelf nog kunnen redden wat lichamelijke verzorging betreft, en niet afhankelijk zijn van fysieke ondersteuning.

Een team van vrijwilligers en professionals zorgen samen met de bezoekers voor een passend activiteitenaanbod. Dus of je nou zin hebt in koken & bakken, creatief bezig zijn, beweegactiviteiten wil ondernemen: veel is mogelijk! Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken we de mogelijkheden en wensen.

Mantelzorgers & vrijwilligers

Ook mantelzorgers die mogelijkheden zoeken om wat verlichting in hun taken te krijgen, kunnen contact met ons opnemen. Wellicht zijn er mogelijkheden om daginvulling bij ons te doen, zodat de mantelzorger wat meer vrijaf heeft.

Ook als je op zoek bent naar vrijwilligerswerk, ben je welkom bij ons te informeren. Meedenken in het activiteitenaanbod, het vervoer van bezoekers, beheer van de locatie: ook hier hebben we verschillende mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op met Aschwin of Marlies.

Datum

jul 25 2024

Tijd

10:00 - 15:00

Locatie

BuurtKracht de Paraplu
Brandlicht 3, 7463 CM Rijssen