Zoeken

ViaVie Welzijn Rijssen-Holten

Omdat iedereen meetelt!

Sociaal ondernemen: ViaVie Welzijn

Sociaal ondernemen klinkt wat abstract. Maar toch zijn we de meest praktische organisatie die je je maar voor kunt stellen. Misschien ken je ons niet of denk je dat je ons nog nooit gezien hebt. Maar we zijn er wel degelijk. In alle lagen van de bevolking en voor iedere leeftijd. Met praktische, menselijke hulp en ondersteuning. ViaVie Welzijn zorgt graag voor verbinding. Tussen mensen en organisaties. En helpt je op weg.

Samen voor de samenleving

Kortom, we zijn overal. ‘Geworteld in de samenleving’, zoals dat heet. En we werken met verschillende organisaties samen, zoals de gemeente (die tevens onze opdrachtgever is), Avedan, Evenmens, de bibliotheek Rijssen-Holten etc. Ook zijn we actief binnen de netwerkaanpak BuurtKracht. Zo kunnen we jou altijd de juiste hulp of ondersteuning bieden. Van jongerenwerk tot advies aan senioren, van persoonlijke assistentie bij je thuisadministratie, taalcoach tot beweegcoach.

 

Wil je meer weten, of kun je iets voor iemand anders betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Bij ViaVie Welzijn werken we met een compact en overzichtelijk team dat goed op elkaar is afgestemd. Dankzij de korte lijnen kunnen we snel schakelen.

ViaVie Welzijn is aangesloten bij