Search

Werken bij ViaVie Welzijn: dan beteken je iets!

ViaVie Welzijn begeeft zich in het hart van de samenleving in Rijssen-Holten. Werken bij ViaVie Welzijn is: iets betekenen voor andere mensen, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of overtuiging.

In ons compacte team zul je je snel thuis voelen. Of je nu aan de slag gaat in ons jeugd- en jongerenwerk, met de vacaturebank van Via Vorsa, binnen Buurtbemiddeling, het ouderenwerk, het Taalpunt, BuurtKracht of het vluchtelingenwerk: jij kunt écht het verschil maken! Samen gaan we voor een samenleving waarin iedereen kan en mag meedoen!

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Vrijwilligers

Naast de inzet van onze professionele medewerkers, zijn vrijwilligers onmisbaar voor ons. Want waar zouden we zijn zonder onze ruim 250 vrijwilligers!? En we hebben ze nodig bij vrijwel al onze activiteiten!  Bijvoorbeeld als gastvrouw/-heer tijdens gezamenlijke etentjes voor senioren, om kinderen te begeleiden bij de verschillende activiteiten, als taalcoach voor mensen met Nederlands als tweede taal en als boodschappenhulp voor ouderen.

 

Wil jij je ook vrijwillig inzetten? Bij ons of voor een andere organisatie? Neem dan contact op met Hannie, Sanne of Inge.

Vrijwilligersvacatures

Op dit moment hebben we bij ViaVie Welzijn een aantal uitdagende vrijwilligersvacatures openstaan. Geïnteresseerd? Check dan de vacature om te zien met wie je contact kan opnemen voor meer informatie. 

 

Vacature SOEK: bezoekvrijwilliger voor Senioren Op Eigen Kracht

Vacature Buurtbemiddeling: buurtbemiddelaar voor onze gemeente

Vacature Taalpunt: taalcoaches voor individuele begeleiding

Vacature Vluchtelingenwerk: behoeftepeiling en evaluatie onder statushouders

Stage

We hebben verschillende stageplekken! Bij ViaVie Welzijn kun je terecht voor een veelzijdige stage, waar je in alle opzichten van leert. En uiteraard zij we een erkend leerbedrijf! Interesse? Stuur dan een mail met informatie over je stage én je motivatie naar info@viaviewelzijn.nl