Search

HOPPA! Dagen 2024

Maandag 26 augustus t/m donderdag 29 augustus

Daar wil je bij zijn! In samenwerking met verschillende verenigingen en organisaties kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 (in seizoen 2023-2024) deze zomerweek weer SAMEN op pad in en om Holten. 

Maandag 26 augustus

Bikepark & Sportdag

Letsgooo! We gaan de week sportief van start bij het BikePark en bij Blauw-wit. Voor deze dag is een fiets nodig. Voorkeur voor een mountainbike of crossfiets. Een normale fiets kan ook! 

 

Uitgevoerd door: ViaVie Welzijn, Bike-Park Salland te Holten, Blauw Wit’66 en andere lokale verenigingen.             
Locatie: Bike-Park Salland te Holten, Dorperdijk 7, Holten.

Dinsdag 27 augustus

Spelen bij de Flierefluiter

Ga mee naar de grootste (!) speeltuin van Overijssel! Dag 2 staat in het teken van spelplezier! Er is van alles te doen in dit leuke park; glijden, rennen, skelteren en nog véél meer! Durf jij het doolhof in en weet jij als snelst de uitgang te vinden? Ontdek ook de binnenspeeltuin! Voor ieder wat wils dus.

 

Uitgevoerd door: ViaVie Welzijn en Speelboerderij de Flierefluieter
Locatie: Speelboerderij de Flierfluiter, Hogebroeksweg 15, Raalte

Woensdag 28 augustus

Old Macdonald had a farm

Dat liedje kennen jullie waarschijnlijk wel? Maar wat velen van jullie misschien niet kennen is het leven op de boerderij. Kom kijken, luisteren, ruiken, voelen, proeven, spelen en genieten van de dieren op de boerderij in de prachtige natuur van de Beuseberg.

Dit wordt echt een belevenis waar je bij wilt zijn!

 

Uitgevoerd door: ViaVie Welzijn i.s.m. Buurtvereniging Beuseberg & melkveebedrijf Aalpol
Locatie: Melkveebedrijf Aalpol, Beusebergerweg 76, Holten

Donderdag 29 augustus

Natuurmuseum

Je gaat met een toffe speurtocht op ontdekkingsreis, lekker kriskras door het museum. Echte rangers nemen je mee op avontuur door de Holterberg! Daar kom je allemaal leuke opdrachten tegen. Cool toch! Wie weet kom je zelfs Reintje de Vos wel tegen…

 

Liever spelen, ravotten of hutten bouwen? Ook dat kan vandaag allemaal!

 

Uitgevoerd door: Natuurmuseum Holterberg
Locatie: Holterberg 12, Holten

Aanmelden voor de HOPPA! Dagen kan op deze pagina vanaf woensdag 3 juli 10.00 uur.

De uiterlijke aanmelddatum is woensdag 10 juli.

Meer informatie over de HOPPA! Dagen

De HOPPA! Dagen, een week vol met sport-, spel- en speelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 (in seizoen 2023-2024). Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en vindt het plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat.

 

Je bent meestal rond 10.00 uur aanwezig op de locatie, en om 15.00 uur kun je weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie.

 

Je kunt je opgeven voor 1 of meerdere dagen. De kosten zijn € 10,- per dag. Kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

 

Kinderen die niet op vakantie gaan krijgen voorrang bij plaatsing. Het maximum aantal deelnemers kan per dag verschillen. Heb je andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact met Romée of Joren