Search

Inschrijven HOPPA! Dagen 2022

Daar wil je bij zijn!! In samenwerking met verschillende verenigingen en organisaties kunnen kinderen van groep 3 t/m groep 8 (in seizoen 2021-2022) deze zomerweek weer SAMEN op pad in en om Holten.

HOPPA! Games  Maandag 22 augustus

We trappen dit jaar af met de HOPPA! Games. Ben jij sportief en fanatiek? Dan is deze dag echt iets voor jou! Je maakt deze dag kennis met verschillende sporten op een toffe en speelse manier. Zorg dat je jouw stempelkaart vol krijgt door alle onderdelen met volle overgave af te ronden. Bij een volle kaart verdien jij een echte HOPPA! Games medaille!

Uitgevoerd door: VV Holten, TC Holten en AC Holten
Locatie: VV Holten, Valkenweg 4

Attractiepark de Waarbeek  Dinsdag 23 augustus

Op dag 2 leven wij ons uit in dit toffe attractiepark! Voor iedere leeftijd is er wat leuks te beleven. Maak bijvoorbeeld een rit in de RODELBAAN, het spookhuis HAUNTED HOUSE, of maak een rondje in het REUZENRAD! Naast attracties zijn er ook te gekke speeltuinen in het park. Genoeg vermaak dus!. Psstt… Je lunch hoef je vandaag niet mee te nemen, want in het park krijg je een lekker frietje! 

Uitgevoerd door: Attractiepark de Waarbeek                   
Locatie: Twekkelerweg 327, Hengelo

Podium Hoppa!  Woensdag 24 augustus

Altijd al eens op een echt podium willen staan? Pak dan vandaag jouw moment! Dag 3 staat in het teken van podiumkunst. Met workshops dans, theater en muziek (eigen keuze) bereid jij samen met een professional een gave act voor. Deze gaan jullie samen aan het einde van de dag opvoeren. En dat in een echt theater! Ook achter de schermen jouw bijdrage leveren is mogelijk.  Tof toch?

Uitgevoerd door: Monica van Mierlo, Lody Pluimers, Silke van Egmond en Ric Brand
Locatie: Kulturhus,  Smidsbelt 6, Holten

Expeditie Robinson  Donderdag 25 augustus

Dit spannende spelprogramma ken je vast van televisie. We sluiten de HOPPA! week spectaculair af bij de Wilgenweard! Slaagt jouw team erin alle proeven uit te voeren? Boogschieten, geblindeerd hoepelworstelen en touwtrekken op het water. En maakt jouw team het snelste vuur in de spannende finale? Doe zo goed mogelijk je best en wie weet wint jouw team de Expeditie Robinson HOPPA Editie!

Uitgevoerd door: De Wilgenweard
Locatie: Sportlaan 6, Nijverdal

Meer info & Opgeven!

De HOPPA! Dagen vinden plaats van maandag 22 augustus t/m donderdag 25 augustus: een week vol met sport-, spel– en speelplezier voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 (in seizoen 2021-2022. Let op: dat betekent dus dat wanneer je aankomend schooljaar naar groep 3 gaat, je nog even een jaartje geduld moet hebben!).

Iedere dag kun je andere activiteiten ondernemen en vindt het plaats op een andere locatie, waar je op eigen gelegenheid heen gaat. Je bent om 10.00 uur aanwezig op de locatie, en om 15.00 uur kun je weer opgehaald worden. Je neemt voor iedere dag je eigen gevulde beker en broodtrommel mee, maar wij zullen ook zorgen voor wat extra’s op locatie.

Je kunt je opgeven voor 1 of meerdere dagen. De kosten zijn € 8,50 per dag. Doe je alle dagen mee? Dan betaal je € 30,- voor 4 dagen. Kies wat jij leuk vindt, maar; VOL = VOL!

Inschrijfformulier
De inschrijftermijn voor de HOPPA! Dagen is verlopen. We zijn overweldigd door het aantal aanmeldingen, dus we hebben dan ook écht geen plek meer.

Heb je andere vragen over de HOPPA! Dagen? Neem dan contact met Romée!

Hopelijk tot snel bij de HOPPA! Dagen!