Search

Jouw organisatie in de spotlights!

Wil jij meer weten over hoe je een vacature schrijft? Hoe je een goede social media post maakt? Of hoe je makkelijk een flyer of poster ontwerpt? Dan is dit de avond die je niet mag missen!

Op dinsdagavond 21 juni organiseert Via Vorsa een informatieve avond met verschillende workshops voor organisaties die met vrijwilligers (willen) werken. (Ervarings)deskundigen geven je praktische tips over hoe je jouw organisatie kan presenteren op onder andere social media.

Ria Struijk van de fanpagina van de Action trapt de avond af om 19.30 uur. Zij beheert en onderhoudt deze pagina op Facebook en Instagram. Deze pagina’s hebben een bereik van ruim (!) 380.000 mensen! Ria vertelt hoe de pagina is ontstaan en hoe hij zo groot is geworden.

Hierna volgen er een aantal korte en krachtige workshoprondes. Je kan naar keuze deelnemen aan 2 workshops die verzorgd worden door:

  • Margreet Koster, communicatieadviseur en tekstschrijver bij Communicatieschakel uit Rijssen. Hoe schrijf je een pakkende vacature / tekst voor je organisatie?
  • Marlies Volkmann, (social media) vrijwilligster bij ‘t Proathuus in Holten. Hoe maak je een goede social media post?
  • Patricia van Erven, PR en communicatiemedewerkster bij ViaVie Welzijn. Hoe maak je met behulp van het (gratis) programma Canva een mooie flyer of poster?


Opgeven en meer informatie
Opgeven voor deze avond kan door een mail te sturen naar info@viavorsa.nl met de titel ‘In de spotlights’. Vermeld in de mail je naam en contactgegevens en jouw organisatie. Je ontvangt na aanmelding van ons een bevestiging.
LET OP: VOL = VOL!

De avond vindt plaats in de Haarschool, Wilhelminastraat 15, 7451 DZ in Holten. Deze avond word je kosteloos aangeboden door Via Vorsa.

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op! We zijn van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 bereikbaar op:
Hannie Nijkamp 06 33 59 21 53
Inge Scharrenberg 06 45 40 84 86

En dan aan de slag ‘voor het echt’!
Want, na deze hele praktische en inspirerende avond, kun je je goed voorbereiden op ons volgende event: de Vitaliteits Fair! Tijdens dit evenement kunnen organisaties zichzelf presenteren én vrijwilligers werven. Uit landelijk onderzoek blijkt namelijk dat veel organisaties vrijwilligers kwijt zijn geraakt in Coronatijd. Met dit event zetten we het vrijwilligerswerk weer vol ‘in de spotlight’. Want hoe leuk kan vrijwilligerswerk wel niet zijn? En waardevol? Voor zowel de vrijwilliger als de organisatie! En wie is nou een betere ambassadeur voor het vrijwilligerswerk dan de organisaties zelf?!

Meer over dit event volgt t.z.t. via een nieuwsbrief van Via Vorsa en social media. Blijf ons dus vooral volgen!