Search

Maak vrienden bij Join Us

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich vaak alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us in Rijssen en Holten. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. Join Us start in samenwerking met Pand 11 en ViaVie Welzijn.

Wat doe je bij Join Us?

Bij Join Us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Altijd jezelf zijn

Lola-Kay vertelt over haar deelname aan Join Us. ‘Ik had het gevoel dat niemand me leuk vond en dat ik niet goed genoeg was. Ik heb toen op internet gezocht of er iets bestond waar je vrienden kon maken ofzo. Zo kwam ik bij Join Us.’ Inmiddels is Lola-Kay uitgestroomd en blikt ze terug. ‘Bij Join Us kun je altijd jezelf zijn en je kunt er ook een stuk zelfverzekerder van worden. Ik merkte bij Join Us dat ik wél goed genoeg was en kan nu op andere plekken ook beter laten zien wie ik ben.’  

Kom erbij. Join Us! 

Ben je nieuwsgierig naar Join Us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis. 

Praktische informatie
Join us Holten 12-18 jaar komt om de week op donderdag samen van 19.00 tot 21.30 uur.

Start: donderdag 9 juni

Locatie: Jongerencentrum Hole-10, Tuinstraat 2, Holten

Begeleiders: Lex (06 4590 0254) en Patricia (06 21 96 27 31)

Aanmelden voor Holten kan HIER.

Join us Rijsssen 18-25 jaar komt om de week op vrijdag samen van 19.00 tot 21.30 uur.

Start: vrijdag 20 mei

Locatie: Pand 11, de Giezen 12, Rijssen

Begeleiders: Nadieh en Iris (06 1506 2581)

Aanmelden voor Rijssen kan HIER.