Search

Meer bewegen met onze beweegmakelaar

Rijssen en Holten  –  Wil je meer bewegen of zou je eigenlijk meer moeten bewegen? Onze beweegmakelaar denkt graag met je mee over passende mogelijkheden!

Je kunt sporten bij een vereniging of aansluiten bij een andere beweeginitiatief zoals bijvoorbeeld wandelen in de wijk. Samen onderzoeken we wat je wilt, kunt en leuk vind.

Wat doet de beweegmakelaar?
Wanneer je op zoek bent naar passende beweging is het lastig om een goede keuze te maken uit alle mogelijkheden die er zijn. Tijdens een intakegesprek gaan we opzoek naar wat voor jou passend is. Daarna is er nog een paar keer contact om te kijken hoe het bewegen bevalt en of je nog ergens ondersteuning bij wenst.

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil bewegen of het advies heeft gekregen om meer te bewegen. Je kan zelf de beweegmakelaar benaderen, maar het kan ook worden gedaan door zorgverleners zoals huisarts, praktijkondersteuner of fysiotherapeut.

Kosten
De hulp van de beweegmakelaar is gratis. Kosten van het sportaanbod waaraan men gaat deelnemen naar aanleiding van het contact zijn voor eigen rekening.

Contact
Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem gerust contact op met beweegmakelaar Joren Meijer. Hij is bereikbaar via meijer@viaviewelzijn.nl of op 06 41 10 85 31.