Zoeken

Nieuwe leden welkom bij Klaverjasclub “De BoschKamp”

Klaverjasclub “De Boschkamp” is een kaartclub die al jaren en jaren teruggaat. Ooit begonnen in het oude dorpshuis “De Boschkamp” en onder die naam doorgegaan in het Kulturhus van Holten.

De club bestaat op dit moment uit 35 vaste leden die in de periode van september tot en met april iedere dinsdagvond bij elkaar komen. De contributie bedraagt op dit moment € 10,00 per maand.

Amsterdams klaverjassen is het spel wat de leden spelen en er wordt fanatiek iedere dinsdag gespeeld, maar de gezelligheid is minstens net zo belangrijk. Om te kunnen spelen moet je wel het een en ander afweten van het Amsterdams klaverjassen. Er wordt in competitie over het seizoen gespeeld, met per avond drie potjes met steeds wisselende mede- en tegenspelers. Naast de reguliere kaartavonden op dinsdagavond van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur is er op de dinsdagavond voor kerst en voor Pasen prijskaarten. Daarnaast vindt op de tweede zaterdag in november van 09.30 tot circa 16.30 uur een kaartmarathon (met mooie prijzen) plaats, waaraan ook niet-leden en mensen van buiten Holten kunnen deelnemen.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar nieuwe leden, vooral jongeren beneden de leeftijd van 75 jaar. Ook zijn we nog op zoek naar een secretaris. Er kan in de maand september 2022 twee keer op proef worden meegespeeld, waarna men kan aangeven of men met ingang van het nieuwe seizoen lid wil worden.

Hebt u belangstelling om lid te worden neem dan contact op met Jochem IJmker via 0548-361652 of stuur een email naar: jochemijmker@hotmail.com.