Search

Speelgoedbeurs 2022

Het is alweer even geleden dat de speelgoedbeurs in het Kulturhus in Holten heeft plaatsgevonden. Helaas zorgde corona de laatste 2 jaar voor roet in het eten. Daarom zijn wij ook zeer verheugd om mee te delen dat wij dit jaar eindelijk de beurs weer morgen organiseren!!
Een prachtige mogelijkheid om je overtollige speelgoed kwijt te raken en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om voor een leuke prijs alvast inkopen te doen voor de komende feestdagen.

INBRENG van speelgoed

Je kunt op vrijdag 4 november van 16.00 tot 19.00 uur jouw speelgoed naar het Kulturhus in Holten (Smidsbelt 6) brengen. Het inleverpunt is in de Curess Foyer op niveau 1. Je kan zowel via de hoofdingang als via de achteringang (ingang Zuid) met je speelgoed komen.

In principe komt al het speelgoed in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Dus alles kan: autootjes, poppen, spelletjes, puzzels, boekjes, kindermeubeltjes, schaatsen, buggy’s, fietszitjes, enz. enz. Daarnaast mogen ook kinderfietsen t/m 20 inch en kinderjassen worden ingebracht.
Let op: knuffels worden NIET geaccepteerd op de speelgoedbeurs.

Voor constructiespeelgoed zoals Lego, Duplo, Nopper e.d. bestaat altijd veel belangstelling, evenals voor spelletjes voor de wat oudere kinderen.

Graag willen we je vragen je vooraf aan te melden, zodat de wachttijd op de dag zelf minder wordt. Stuur een mail naar speelgoedbeursholten@gmail.com, en ontvang daar een lijst met een klantnummer die je zelf vooraf kunt invullen, en het speelgoed mee kunt nummeren.

Mocht direct na verkoop blijken dat het speelgoed gebreken vertoond, dan is de inbrenger verplicht het speelgoed terug te nemen en het ontvangen geld terug te betalen.

Klein speelgoed graag gebundeld inleveren (losse onderdelen graag in doorzichtige zakken). Aan de inbreng van speelgoed zitten geen kosten verbonden.
30% van de opbrengst van het speelgoed gaat naar het Sociaal Noodfonds (onderdeel kinderarmoede*) van ViaVie Welzijn, en 70% is voor jezelf.

Het speelgoed wat niet verkocht wordt, kan geschonken worden aan een goed doel. Het goede doel wat wij steunen in de speelgoedbank in Deventer, die het speelgoed met de komende feestmaand goed kan gebruiken.

VERKOOP van speelgoed

Op zaterdag 5 november tussen 10.00 en 12.00 uur. De speelgoedbeurs is te vinden in de Curess Foyer van het Kulturhus in Holten, Smidsbelt 6.

AFHALEN van speelgoed/opbrengst

Afhalen van niet verkochte spullen is op zaterdag 5 november tussen 13.30 en 14.00 uur. Tevens vindt dan de afrekening plaats.

——————————————————————————————————————–

*) Het sociaal noodfonds is er voor mensen die niet bij andere bestaande instanties terecht kunnen voor financiële steun. De opbrengst zal het fonds inzetten voor kinderen uit de gemeente Rijssen-Holten waarvan de ouders niet de middelen hebben om o.a. de ouderbijdrage te betalen. Denk hierbij aan ondersteuning voor de sociale activiteiten van scholen zoals schoolreisjes en excursies.