Search

Welkom!

Welkom op onze, al zeggen we het zelf, prachtige website! We zijn er best een beetje trots op.

We hopen dat jullie hier de weg weten te vinden tussen alles wat wij als ViaVie Welzijn hebben te bieden. Voor jong en oud: we staan klaar voor iedereen in Rijssen-Holten. Omdat iedereen meetelt.

En Rijssen-Holten staat ook klaar voor ons. En dat is gaaf. Onze website is tot stand gekomen in samenwerking met leuke ondernemers in Rijssen en Holten én onze ‘eigen’ mensen.

Margreet van Communicatieschakel zette ons met haar duidelijke teksten weer even flink op scherp. Gerbert van 123PIX wist bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren voor het mooiste beeldmateriaal. En Rachèl van Reclamemakers bouwde met een flinke portie geduld en hard werken alle pagina’s van deze website. Onze dank is groot!

En, zoals je misschien wel hebt gezien, onze eigen mensen, zowel medewerkers, vrijwilligers als deelnemers, hebben meegewerkt aan de mooie beelden. Dus misschien spot je je moeder of tante wel. Of je neefje. Of de buurman. Leuk toch?!

We hopen dat je met plezier rond kunt kijken op onze nieuwe website. En dat je alles kunt vinden. Mis je toch nog wat? Laat het ons dan sowieso weten.

Veel plezier!