Search

Via Viep en KOOS slaan handen ineen

Via Viep gastouderopvang zet zich al jarenlang in voor gastouderopvang in de kernen Holten, Rijssen en Enter. Huiselijk, ongedwongen, veilig, vertrouwd, kleinschalig en toegankelijk; woorden die in één adem genoemd kunnen worden met Via Viep gastouderopvang. Dit zijn de kernwaarden van waaruit gewerkt wordt.

Om dit ook in de toekomst aan te kunnen blijven bieden in de regio, is door Via Viep gezocht naar een partner om mee samen te gaan werken. Samenwerking zorgt voor nog meer stabiliteit, flexibiliteit, bredere expertise en betere bereikbaarheid; aspecten welke wij belangrijk vinden aan ouders aan te kunnen bieden.

Een goede samenwerkingspartner is gevonden in Kinderopvang KOOS uit Raalte; zij streven dezelfde kernwaarden na. Gastouderbureau KOOS is eveneens een kleinschalig gastouderbureau uit de regio en onderscheidt zich, net als Via Viep, van de grotere bureaus door de persoonlijke manier van werken.

Wij zijn verheugd mede te kunnen delen dat per 1 juli 2022 de samenwerking van start zal gaan. Bent u benieuwd wat wij samen aan u als ouder of gastouder kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 51 98 57 71 / info@viaviep.nl of 0572 30 24 56 / gob@kinderopvangkoos.nl.