Ontmoeten & doen voor alle leeftijden

We zijn er, zoals gezegd, voor iedereen in Rijssen-Holten. Ongeacht je leeftijd of je afkomst. Voor o.a. kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen en vluchtelingen.

 

Al onze activiteiten zijn gericht op betrokkenheid bij elkaar en de maatschappij. We stimuleren dat mensen elkaar ontmoeten en helpen. En we bieden vanuit ViaVie Welzijn daar allerlei mogelijkheden voor. In grote en kleine groepen. Op sociaal en cultureel gebied.

BuurtKracht

BuurtKracht Rijssen-Holten verbindt mensen in buurten. Heb jij een idee waarmee je je buurt (nog) beter, sterker of meer verbonden maakt? Wij denken graag met je mee! En ondersteunen jou daar waar nodig, om je idee waar te maken. Denk aan bijvoorbeeld een buurt-moestuin, plaatsen van een buurt-bieb, een gezamenlijke opruimdag, etc. Meer over BuurtKracht.

Kinderstraat

Maak van jouw straat voor één dag een ‘Kinderstraat’! Op die dag is er geen doorgaand verkeer en kunnen kinderen ongestoord op straat spelen. ViaVie Welzijn helpt je graag aan sport- en spelmaterialen, zoals een sportmobiel, tennisrackets, skippyballen, etc. Bij BuurtKracht kan je de aanvraag indienen. We zijn benieuwd naar jullie ideeën!

Jeugd- en jongerenwerk

Voor jeugd en jongeren organiseren we tal van activiteiten. Ook voor jouw leeftijd en interesse is er iets bij!

Mensen met een beperking

Ook voor mensen met een beperking zijn er verschillende activiteiten, zoals ‘Swing & Dans’ en de ‘SooS’. Een van de doelen is het stimuleren om meer te bewegen.

Volwassenen en ouderen

Blijven bewegen is belangrijk, op iedere leeftijd! Maar zeker als je wat ouder wordt. Daarom organiseert ViaVie Welzijn o.a. wandelgroepen, yoga en koersbal.

 

Maar ook ontmoeting is en blijft belangrijk. In een buurthuiskamer. Of samen eten. Samen creatief aan de slag.

In onze agenda vind je een overzicht van alle activiteiten die (deze week) te doen zijn. 

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze sociaal adviseurs/ouderenadviseurs,  cultuurcoach of beweegcoach. Zij denken graag met je mee!

Ans
Detert

Sociaal adviseur
06 450 803 83

Franske
Veltkamp

Sociaal adviseur
06 145 731 91

Kristina
Odenhamn

Cultuurcoach
06 401 892 15

Joren
Meijer

Beweegcoach
06 411 085 31