Roefeldag Holten

Al jarenlang organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, waar altijd zo’n 200 kinderen aan mee doen. 19 april 2023 heeft de Roefeldag weer plaatsgevonden, na 3 stille jaren in Corona. Wat was het weer gaaf! 

 

Wat is de Roefeldag?

Roefelen is een Vlaams woord en betekent ontdekken, of snuffelen. En dat is precies wat kinderen uit de groepen 5 t/m 8 tijdens de Roefeldag mogen doen! Met een klein groepje van zo’n 5 kinderen en een begeleider ga je samen op ontdekkingstocht in de grote-mensen-wereld. Een kijkje achter de schermen bij verschillende soorten bedrijven en beroepen. Wat doen die volwassenen nou de hele dag, als ze zeggen dat ze aan het werk zijn? Dat ga je deze middag ontdekken, want je mag bij 2 bedrijven kijken. En belangrijker nog: ook zelf aan de slag! Denk aan de fietsenmaker, de bakker, de staalfabriek of de fysiotherapeut. En nog meer veel meer leuke Holtense bedrijven die mee doen!

Op naar de Roefeldag in 2024!

Ik wil mee doen!

De Roefeldag vindt altijd plaats in april. De groepen 5 t/m 8 van de Holtense basisscholen krijgen via school vanzelf weer bericht over hoe in te schrijven voor deze dag. 

 

Heb je vragen over de Roefeldag? Dan kunt je contact opnemen met het Roefelcomité via roefeldagholten@outlook.com.

 

Vanuit ViaVie Welzijn kan Patricia van Erven worden benaderd. Zij is bereikbaar via 06 21 96 27 31 of vanerven@viaviewelzijn.nl

Het Roefelcomité v.l.n.r.: Wendy Daggert, Linda Wever, Patricia Heerspink, Ellen Wielaard, Ron van Keulen, Joyce Vastenhouw, Yvonne van der Drift en Truus Rensen. 

Contactgegevens voor bedrijven

Voor bedrijven is het Roefelcomité te bereiken via roefeldagbedrijven@outlook.com.

 

Vanuit ViaVie Welzijn kan Patricia van Erven worden benaderd. Zij is bereikbaar via 06 21 96 27 31 of vanerven@viaviewelzijn.nl