Zoeken

Roefeldag Holten

Al jarenlang organiseert ViaVie Welzijn de Roefeldag in Holten, waar altijd zo’n 200 kinderen aan mee doen. Aanstaande 17 april 2024 gaat de Roefeldag weer plaatsvinden! 

 

Wat is de Roefeldag?

Roefelen is een Vlaams woord en betekent ontdekken, of snuffelen. En dat is precies wat kinderen uit de groepen 5 t/m 8 tijdens de Roefeldag mogen doen! Met een klein groepje van zo’n 5 kinderen en een begeleider ga je samen op ontdekkingstocht in de grote-mensen-wereld. Een kijkje achter de schermen bij verschillende soorten bedrijven en beroepen. Wat doen die volwassenen nou de hele dag, als ze zeggen dat ze aan het werk zijn? Dat ga je deze middag ontdekken, want je mag bij 2 bedrijven kijken. En belangrijker nog: ook zelf aan de slag! Denk aan de fietsenmaker, de bakker, de staalfabriek of de fysiotherapeut. En nog meer veel meer leuke Holtense bedrijven die mee doen!

Er is weer geroefeld
op 17 april 2024!

Ik wil mee doen!

De Roefeldag vindt plaats op 17 april. De groepen 5 t/m 8 van de Holtense basisscholen hebben via school weer bericht gekregen. 

 

Heb je vragen over de Roefeldag? Dan kunt je contact opnemen met het Roefelcomité via roefeldagholten@outlook.com.

 

Vanuit ViaVie Welzijn kan Joren Meijer worden benaderd. Hij is bereikbaar via 06 41 10 85 31 of meijer@viaviewelzijn.nl

De inschrijvingstermijn voor de Roefeldag 2024 is verlopen. 

Het Roefelcomité v.l.n.r.: Wendy Daggert, Linda Wever, Patricia Heerspink, Ellen Wielaard, Ron van Keulen, Joyce Vastenhouw, Yvonne van der Drift en Truus Rensen. 
Niet op de foto: Ilse Tuijnder

Contactgegevens voor bedrijven

Voor bedrijven is het Roefelcomité te bereiken via roefeldagbedrijven@outlook.com.


Vanuit ViaVie Welzijn kan Joren Meijer worden benaderd. Hij is bereikbaar via 06 41 10 85 31 of meijer@viaviewelzijn.nl

Vrienden van de Roefeldag

De Roefeldag wordt al jaren georganiseerd door een groep vrijwilligers. Vanuit het verleden werd er aan de deelnemende kinderen 1 euro eigen bijdrage gevraagd, om de te maken kosten voor de organisatie te kunnen dekken. 

 

Echter, wij zijn van mening dat de Roefeldag toegankelijk moet zijn voor iedereen, en een activiteit moet zijn waaraan kinderen kosteloos kunnen deelnemen. Daarom werken wij met ‘Vrienden van de Roefeldag’.

 

Voor slechts € 25,- per jaar wordt je als bedrijf al vriend van de Roefeldag. Hiermee kunnen we de euro bijdrage aan de kinderen laten vervallen, en onze materialen die nodig zijn voor de organisatie bekostigen. Helpen jullie ons mee?